Lomakkeet

Jäteastian tyhjennysvälin pidentäminen

Jäteastiassa taas vain pari pussia tyhjennyksen aikana? Jos lajittelet seka- ja biojätteen lisäksi lasit, metallit, pahvit, paperit ja muovipakkaukset, voit hae Mikkelin kaupungilta tyhjennysvälin pidennyslupaa. Sen avulla voit pidentää tyhjennysväliäsi jopa kahdeksaan viikkoon ja säästät jätehuoltosi kustannuksissa. Lisäksi ympäristö kiittää, kun jäteauton ei tarvitse käydä kolkuttelemassa puoliksi tyhjää astiaa.

Jätehuolto, Mikkelin kaupunki    (hakemuslomakkeet täältä).

Sulkava: Ilmoituslomake (lataa) jätteenkeräysringin perustamisesta. Jätehuollon perusasiat Sulkavalla

Siirtoasiakirjat

Tilaus, muutos, tarjouspyyntö...

Kerro meille, jos haluat tehdä muutoksia aiempaan tilaukseen, sinulla on asiaa laskutuksesta, haluat tarjouspyynnön tai haluat antaa palautetta.

Yhteystiedot

Tiedot

Yhteydenoton syy (pakollinen):
TarjouspyyntöPalvelun tilaus tai muutosYhteydenottopyyntöLaskutusasia

Täytä asiaasi koskevat tiedot mahdollisimman tarkasti.

Olen kiinnostunut seuraavista palveluista / asiani koskee seuraavia palveluja
jäteastian tyhjennysvaihtolavapuutarhajätenoutopalvelulokakaivotyhjennysrakentajan roskiskimppa-astiajäteastiamuu (täytä alla olevaan kenttään lisätiedot)

Muutos voimassa olevaan tilaukseen

Haluan tehdä muutokset voimassa olevaan tilaukseeni
TyhjennysväliOsoite- ja laskutustiedotTIlauksen irtisanominen

Lisätiedot

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi). (Kuluttajansuojalaki 2 luku 8 b §)