Encore ympäristöpalvelut

Encore Ympäristöpalvelut Oy

Kertakäyttökulttuurista puhtaaseen tulevaisuuteen

Paperista palveluun

Encore Ympäristöpalvelut on perustettu vuonna 1943. Toimi pitkään nimellä Paperinkeräys, ja ympäristöalan pioneerina opetimme suomalaiset kierrättämään 1940-luvulla. Tänään auttavat suomalaisia siirtymään kertakäyttökulttuurista puhtaaseen tulevaisuuteen. Tarjoavat monipuolisen valikoiman yritysten älykkäitä ympäristöpalveluita kuormalavapalvelusta eri materiaalien kierrätykseen ja ympäristöystävällisiin energiaratkaisuihin. Edustaa myös paperin tuottajayhteisöä.

Kuljetusyhteistyötä jätehuollossa

RL-Palvelut toimii Encore Ympäristöpalvelut Oy:n yhteistyökumppanina kuljetuksissa Mikkelin talousalueella, suorittaen Encoren jätehuoltopalveluiden kuljetukset ko. alueella.

Encoren palveluita ovat yritysten jätehuoltopalvelut (pienastioiden ja puristimien tyhjennykset), keräyspaperin tuottajavastuulain mukainen paperin keräys ja kuljetus asunto-osakeyhtiöiltä ja ekopisteiltä sekä RL-Palveluiden omien asiakkuuksien kierrätysmateriaalien (pahvi, keräyspaperi, kirkas muovi) toimitus Encoren tuotantoyksikköön.

Yhteistyötä usean vuosikymmenen ajan

RL-Palvelut on toiminut alueellisena, ammattitaitoisena kuljetusyhteistyökumppanina Encoren (Paperinkeräys Oy:n) kanssa jo 1970 luvulta. Yhteistyö on ollut hyvää, avointa ja ammattitaitoista.

Yhteistyön hyödyt

RL:n henkilökunnan ammattitaito, jätealan ”eturintamassa” toimiminen, monipuolinen ja ajankohtainen kuljetuskalusto, ovat mahdollistaneet Encoren em. palveluiden kuljetustarpeiden hankinnan RL-Palveluilta kokonaisratkaisuna.

Katso asiakastarinoita