Muovin keräys

Muovin keräys

Oikein lajiteltuna sekajätteen määrä voi vähentyä puolella

Ota oma keräysväline muovipakkauksille,
säästät rahaa ja ympäristöä

Eikö muovipakkausten kiikuttelu keräyspisteisiin innosta? Ota oma keräysväline muovipakkauksille, säästät rahaa ja ympäristöä. Muovipakkauksia kerätään asuinkiinteistöiltä, taloyhtiöistä ja omakotitaloista.

Muovipakkausjätteen osuus sekajätteestä on suuri, yli puolet syntyvästä jätteestä on muovipakkausjätettä. Oikein lajiteltuna sekajätteen määrä voi muovipakkausten lajittelemisen ansiosta vähentyä puolella, jolloin myös tyhjennystarve vähenee.  Voit hakea sekajäteastian tyhjennysvälin pidennystä jätehuoltoviranomaiselta.

Lajittele fiksusti ja oikein niin säästät, sekajätteen tyhjentäminen on kaikkein kalleinta. 240 litran ja 660 litran jäteastiat sopivat hyvin muovipakkausten keräykseen asuinkiinteistöltä.

Kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö, niin katsotaan kuinka paljon sinä voit säästää. Inspiraationa huominen.

Muovijätteet yhteiseen kimpparoskikseen

Meiltä myös lähikiinteistöjen jaettu kimpparoskis, joka vähentää asuinalueen jäterallia. Naapureiden yhteiseen roskikseen voidaan kerätä esimerkiksi jätteet, joita tarvitsee tyhjentää harvemmin. Siksi se vähentää myös hajuhaittoja. Fiksu kimpparoskis voidaan tehdä mille tahansa jätejakeelle ja lasku jaetaan käyttäjien kesken. Tämä on erinomainen ratkaisu myös kesäasunnoille. Kysy meiltä lisää!