Tyhjennyssiivous

Tyhjennyssiivous

Kun kaiken pitää mennä, laita meidät tekemään vaikka koko työ!

Tyhjennyssiivouksessa pistetään kaikki pakettiin kalusteista jätteisiin

Joskus asunto, autotalli, varasto tai toimitila on tyhjennettävä syystä tai toisesta. Monipuolinen tyhjennyssiivous kattaa kiinteistön loppusiivouksen ja jätteiden asianmukaisen hävittämisen. Jos et pääse itse paikalle, säästämme toivomasi esineet ja muut muistot.

Huolehdimme luottamuksellisten tavaroiden, esimerkiksi tietokoneiden ja kuittien, turvallisesta lajittelusta. Hoidamme myös vaarallisten jätteiden, kuten paristojen, maalien ja lääkkeiden, kunnollisesta hävittämisestä.

Teemme asuntojen ja kiinteistöjen tyhjennyssiivoukset yhdessä omien jätepuolen ammattilaistemme kanssa. Ota yhteyttä ja anna meidän hoitaa työ puolestasi!

Muista kotitalousvähennys!

Voit hyödyntää kotitalousvähennystä ostaessasi kotityöpalveluja.Verottaja on määritellyt kotitalousvähennyksen suuruudeksi 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta vuodelle 2020. Suurin kalenterivuoden 2020 verotuksessa palautuva summa on 2250 euroa. Verottajan sivuilta löydät myös listan kotitalousvähennykseen oikeuttavista töistä (www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys), joita ovat mm. asunnon ja vapaa-ajan asunnon siivous, muuttosiivous (vanha ja uusi asunto), piha-alueen ja puutarhan hoito esim. haravointi tai lumityöt, pyykinpesu, silitys ja muu vaatehuolto, kukkien kastelu, ruuanlaitto sekä uusien huonekalujen kokoaminen.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä Usein kysyttyä-sivuiltamme