Siivous- ja kotityöpalvelusta usein kysyttyä

Usein kysyttyä

Siivous- ja kotityöpalvelu

Pitääkö minun olla kotona siivouksen aikana?

Meidän työskentelyymme ei vaikuta olit sitten kotona tai poissa sieltä.


Pitääkö minun siivota ennen siivoojan tuloa?

Siivous on meidän työmme. Siivous on tehokkaampaa ja turvallisempaa, jos tavarat ovat paikoillaan ja siivouspinnat mahdollisimman vapaina. 


Miten saan ostettua siivouspalvelua?

Voit soittaa ja tilata ilmaisen siivouspalvelusuunnitelman nettisivuiltamme tai lähettää sähköpostia meille. Sovitaan siivouspalvelukartoituksen ajankohta ja määritellään yhdessä juuri sinulle sopivin siivouspalvelukokonaisuus.


Käykö meillä aina sama siivooja?

Sopimussiivouksissa käy pääsääntöisesti joko sama siivooja tai siivoojapari.


Onko ”noloa” tilata siivous ulkopuoliselta?

Siivous on hyvin suosittu ja paljon käytetty palvelu, jolloin sinulle jää aikaa muuhun tärkeämpään.


Haittaako jos kodissani on lemmikkejä?

Sovimme yhdessä, miten lemmikkien kanssa toimitaan siivouksen aikana.


Onko koti-, muutto- tai remonttisiivous kallista?

Siivous on varsin edullista. Hinta sisältää siivousvälineet ja -aineet. Kannattaa muistaa, että siivous- ja kotipalvelutyöstä on mahdollista saada kotitalousvähennys verotuksessa. Palvelua tarjoavan yrityksen tulee kuulua ennakkoperintärekisteriin. 


Tarvitseeko minulla olla siivousvälineet?

Siivoojamme tuo mukanaan työssään käyttämänsä aineet ja välineet. Tarvittaessa voimme sopia, että käytämme sinun siivousvälineitäsi tai -aineita.


Uskallanko antaa avaimeni siivousliikkeelle?

Säilytämme avaimia turvallisesti ja merkitsemme avaimen niin, ettei kukaan ulkopuolinen voi päätellä, kenen kotiin avain on.


Mitä jos kotonani menee jotain rikki?

Mikäli työskennellessä jotain rikkoutuu, ilmoitamme siitä välittömästi sinulle ja sovimme, miten asia hoidetaan. Meillä on vakuutus vahinkojen varalle.


Mitä jos siivooja on myöhässä?

Me ilmoitamme sinulle, mikäli aikataulumme muuttuu.


Mitä jos olen tyytymätön palveluun?

Meille tärkeintä on tyytyväinen asiakas ja asiakkaan palaute auttaa meitä kehittymään työssämme. Toivomme, että annat meille palautetta heti, jotta voimme reagoida mahdollisimman nopeasti ja hoitaa asiat kuntoon.


Mitä on arvonlisäveroton palvelu?

Arkea helpottavia kotipalvelun tukipalveluja kuten siivous, ikkunanpesu, kaupassakäynti, saattoapu tai lumityöt voidaan tehdä tietyin ehdoin arvonlisäverottomana. Asiakas voi hyödyntää kotitalousvähennyksen ja saa palvelun 24% edullisemmin, arvonlisäverottomana. Tavoitteena on turvata arjen sujuminen kotioloissa ja madaltaa kynnystä ostaa palveluita kotioloihin. Arvonlisäverotonta palvelua voi saada vain, kun toimintakyky on alentunut esimerkiksi iän tai sairauden takia joko pysyvästi tai tilapäisesti, eikä henkilö pärjää tästä syystä kotonaan omin voimin.  Arvonlisäveron maksuvapauden voi saada tietyissä tilanteissa myös määräajaksi.