Etsimme keikkatyöntekijää

Sinä, joka arvostat joustavuutta ja koet vaihtelevan työn mielekkääksi, olet juuri meidän etsimämme henkilö. Jos asiakaskohtaamiset ovat sinulle tärkeitä ja mieluisia, tämä työ sopii sinulle. Työskentely painottuu arkipäiviin klo 6-16 välillä.

RL-Kotipalvelut Oy etsii iloiseen ja osaavaan joukkoonsa vahvistusta keikkatyöntekijästä. Työskentelet mukavien asiakkaiden parissa kotitalouksissa ja yrityksissä Mikkelin alueella. Työtunteja voit tehdä oman elämäntilanteesi mukaan. Tarvittaessa sinulla on mahdollisuus tehdä välillä yhtenäisempiä työjaksoja.

Olet tarkka, luotettava ja positiivisen asenteen omaava tekijä aidolla asiakaspalvelijan asenteella. Kun lisäksi olet erittäin huolellinen, täsmällinen ja sinulla on reipas ote työhön, niin sovit erinomaisesti joukkoomme. Suomen kielen taito on välttämätön. Avointa paikkaa hakiessa siivousalan koulutus tai alan työkokemus on eduksi. Sinulla on ajokortti ja oma auto käytössä ja katsomme eduksi hygieniapassin ja työturvallisuuskortin. Palkkaus Viagra on PAM Kipan TES:n mukainen.

Tervetuloa mukavaan ja ammattitaitoiseen työporukkaan mukaan!

Täytä hakemus