Paperilaskut

RL-Palvelut on ottanut käyttöön 3 euron laskutuslisän paperisille laskuille vuoden 2020 alusta. Valtaosa asiakkaistamme ottaa vastaan sähköisiä laskuja. Paperilasku on nykyisin harvinainen tapa hoitaa lasku sekä niiden tulostaminen ja lähettäminen kuormittaa ympäristöä aivan turhaan.

Sähköinen lasku on keskimäärin neljä kertaa ilmastoystävällisempi vaihtoehto kuin paperilasku. Paperilaskun ympäristövaikutukset syntyvät materiaalin valmistuksesta, tulostuksesta, kirjekuorista, kuljetuksista ja käsittelystä. Yhden paperilaskun hiilidioksidivaikutus on noin 100 grammaa, mikä on suunnilleen saman verran kuin kaksi kilometriä ajoa keskivertoautolla. Pienilläkin teoilla on merkitystä, ja joskus omaa elämää helpottavilla ratkaisuilla saattaa olla myös positiivisesti yllättäviä ympäristövaikutuksia.

Otathan e- tai sähköpostilaskun käyttöösi

Voit valita sähköpostilaskun ja e-laskun, silloin et maksa laskusta ylimääräistä laskutuskulua.  Sopimuksen e-laskun vastaanottamisesta voit tehdä oman verkkopankkisi kautta. Toimittamalla meille toimisto@rl-palvelut.fi sähköpostiosoitteesi saat laskusi jatkossa sähköpostitse.

Parhaat ympäristöystävälliset ratkaisut eivät hyödytä ainoastaan ympäristöä, vaan vastaavat myös asiakkaiden tarpeisiin: sähköiset laskut tulevat nopeasti perille ja sähköisesti toimitettavissa laskuissa on näkyvillä tyhjennyspäivät. Laskulle jää enemmän maksuaikaa ja sen tarkistaminen on helppoa. E-laskut tallentuvat verkkopankkisi arkistoon ja tarvittaessa löydät laskut vaivattomasti sieltä.