RL-PALVELUT LAAJENTAA TOIMINTAANSA JUVALLE

Juvalaisen jätehuoltoyhtiön Jäte-Juha Oy:n liiketoiminta siirtyy 1.10.2021 yrityskaupan myötä osaksi RL-Palvelut Oy:n jäte- ja puhtauspalveluiden kokonaisuutta.

Yrityskaupan taustalta löytyy halu palvella asiakkaita laadukkaasti sekä uuden jätelain tuomat velvoitteet. Uusi jätelaki velvoittaa yritykset lajittelemaan entistä kattavammin. Laki tuo myös tullessaan uusia vaatimuksia, mm. ympäristöministeriön valtakunnallinen rekisteri lokatöiden siirtoasiakirjoille tulee käyttöön 2022.

RL-Palvelut Oy on ollut ja on mukana kehityksessä ja vastaa uuden lain mukanaan tuomiin vaatimuksiin.

RL-Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Nina Rasola kertoo, että ”vastuullisuus ja kiertotalous ovat meidän arkeamme.” Hän jatkaa, että ”maantieteellisesti Juva sijaitsee loistavalla paikalla, nykyisen toiminta-alueemme keskellä – Sulkavan ja Mikkelin välissä. Pystymme palvelemaan juvalaista yrityskenttää kattavasti niin jäteastioiden tyhjennyksillä, tuhottavien aineistojen kuin vaarallisten jätteiden noudoilla. Yrityskentän lisäksi vaihtolava- ja lokatyöpalvelujamme tarjoamme myös yksityisille asiakkaille omakotitalouksiin ja vapaa-ajan asunnoille.”

Yrityskaupan myötä toiminta säilyy edelleen maakunnallisella, paikallisella toimijalla. Tämä on ollut yksi merkittävä tekijä myös Jäte-Juha Oy:n Juha Purhoselle ja Eija Lindbergille heidän etsiessään jatkajaa omalle toiminnalleen. Eija kertoo, että ”Halusimme asiakkaiden saavan jatkossakin laadukasta palvelua, jota kehitetään ja päivitetään vastaamaan tämän päivän vaatimuksia. Olen vahvasti sitä mieltä, että asiakkaat tulevat saamaan ajanmukaista ja laadukasta palvelua osaavissa käsissä, RL-Palvelut Oy:llä.”

Nina ja RL-Palvelut Oy haluavat kiittää Juhaa ja Eijaa, sillä he ovat tehneet pitkän uran juvalaisten jätehuollon parissa. RL-Palvelut lupaa pitää hyvää huolta juvalaisista sekä Jäte-Juhalta RL-Palveluille siirtyvistä asiakkaista jatkossakin.

Elä sinä, me huolehdimme!

Jäte-Juha Oy:n voimassa olevat asiakkuudet siirtyvät RL-Palvelut Oy:lle 1.10.2021 alkaen, yrityskaupan johdosta. Haluamme toivottaa uudet asiakkaamme lämpimästi tervetulleeksi osaksi RL-Palvelut Oy:tä.

Tiedustelut/yhteydenotot yrityskauppaan liittyen, RL-Palvelut Oy:n toimitusjohtaja Nina Rasola, nina.rasola@rl-palvelut.fi / 050-517 0472

Asiakkuuksiin liittyen yhteydenotot asiakaspalveluumme:

toimisto@rl-palvelut.fi / p. 044 036 6533