Vastuullista tapahtumatuotantoa – Inspiraationa huominen

”Kerran Mikkelissä -22” rock-festivaali haluaa olla vastuullinen tapahtumantuottaja myös jätehuollon osalta”.

Kerran promoottorit Jari Kuusisto & Jarmo Viljaharju kertovat, että tapahtuman suunnittelu lähti liikkeelle ajatuksesta toteuttaa lähifestari Mikkeliin, jonka arvomaailma tavoittaisi myös festarikansan.

”Olemme tapahtumasuunnittelun alusta asti halunneet, että jätehuolto, sekä muut palvelut ovat asiakaslähtöiset ja huolettomat jokaiselle festarikävijälle. Meille on kunnia-asia, että tapahtuman jokainen yksityiskohta on tarkkaan mietitty viihtyvyyden takaamiseksi. Halusimme käyttää tapahtuman palveluissa mahdollisimman paljon paikallisia toimijoita ja siksi myös jätehuollon toimijaksi valikoitui RL-Palvelut Oy”.

Niin kuin tiedämme, vastuullisuus on tekoja – Tehdään siis yhdessä viihtyisä rokkifestari!

RL-Palvelut on toiminut Etelä-Savon alueella jo lähes puoli vuosisataa, palvellen alueen ihmisiä ja yrityksiä kestävä kehitys, vastuullisuus, kiertotalous ja ympäristövaikutukset vahvasti huomioiden. Tavoitteena RL-Palveluilla on olla hiilineutraali vuoteen 2025 mennessä, johon yritys tähtää konkreettisilla toimilla.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, inspiraationa huominen. Vastuullisuus ja kestävä kehitys on osa arkeamme. Me suunnittelemme parhaan mahdollisen kokonaisuuden ympäristövastuun kannalta, huomioiden paikalliset olosuhteet. Haluamme kehittää yhdessä asiakkaidemme kanssa ennaltaehkäiseviä toimia ja auttaa asiakkaitamme ymmärtämään ympäristöasioiden huomioimisen omassa toiminnassaan. Teemme töitä puhtaamman ja terveellisemmän Etelä-Savon puolesta, jotta alueen ihmiset, yritykset ja luonto voittavat!”, kertoo RL-Palveluiden myynti- ja markkinointikoordinaattori Joni Hölttä.

”Kerran Mikkelissä -22” rock-festivaali 8.-9.7.2022 Mikkelin satamassa. Lisää infoa: Kerran Mikkelissä -22.

RL-Palveluiden monipuolisiin jätehuollon- ja puhtaudenpalveluihin voitte tutustua osoitteessa, RL-Palvelut.fi

Inspiraationa huominen!

#kerranmikkelissä #rlpalvelut #rock #festarit #inspiraationahuominen #koskaroska