Rakentajan tai muuttajan roskis

Iso tai pieni tarve, me hoidamme!

Helppo, edullinen ja ympäristöystävällinen

Rakentajan roskis on helppo, edullinen ja ympäristöystävällinen tapa päästä eroon rakentamisessa syntyvästä sekalaisesta jätteestä.

Toimitamme työmaalle 660 litran jäteastian, joka tyhjennetään säännöllisesti tai tilauksesta. Rakentajan roskis vähentää yksittäisten pienkuormien ajotarvetta jätekeskukseen. Palvelu on vaihtolavoihin verrattuna edullinen ja kätevä: astiaa voi liikutella työn perässä paikasta toiseen.

Roskis tyhjennetään rakentajan pyynnöstä, tarpeen mukaan tai säännöllisesti. Tyhjennys tilataan yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla

Rakentajan roskis on helppo ja vähän tilaa vievä ratkaisu – me hoidamme likaiset työt

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Pyydä tarjous    Muuttaessa kannattaa olla tiukka, mitä tavaraa pakkaa mukaan tulevaan kotiin

    Erottele ajoissa tavarat ja vaatteet, joista haluat luopua. Myy se, mitä saat myydyksi ja vie loput tavarat suosiolla kierrätykseen. Vinkkejä lajitteluun saat meiltä.

    Muuttajan roskiksella helposti eroon turhasta rojusta. Toimitamme kohteeseen 660 litran jäteastian, joka tyhjennetään säännöllisesti tai tilauksesta. Muuttajan roskis vähentää yksittäisten pienkuormien ajotarvetta jätekeskukseen. Palvelu on vaihtolavoihin verrattuna edullinen.

    Roskis tyhjennetään pyynnöstä, tarpeen mukaan tai säännöllisesti. Tyhjennys tilataan yhteydenottolomakkeella, sähköpostilla tai soittamalla

    Muuttajan roskis on helppo ja vähän tilaa vievä ratkaisu.