Varaudu kelirikkoon hyvissä ajoin.

🔴  KELIRIKKO 🔴

Kevään saapuminen on tulevan kesän merkki, mutta samalla se tuo mukanaan myös kelirikon, joka tuo haasteita erityisesti likakaivon tyhjennystä ajatellen. Kelirikon aikaan tiet pehmenevät ja voivat vaikeuttaa raskaampien ajoneuvojen liikkumista, mikä voi vaikuttaa myös likakaivon tyhjennyspalveluihin. Kelirikko on hyvä muistaa myös loppusyksyn tyhjennyksiä tilatessa. Muistathan tilata likakaivon tyhjennyksen ennen rospuuttoa eli kelirikkoa, jotta vältytään mahdollisilta ongelmilta ja viivästymisiltä.

Merkitkää myös kaivojen sijainnit kohteissa selkeästi kuljettajia varten, jotta he voivat suorittaa tehtävänsä tehokkaasti ja turvallisesti.

 

Kunnioitamme painorajoituskylttejä ja noudatamme tiestön kuntoon liittyviä määräyksiä.

Kun tiehoitokunnan edustaja on toimittanut meille luvan ajaa ko. tiellä painorajoituksesta huolimatta, pääsemme tyhjentämään lokakaivon asianmukaisesti. Jos et ole varma asiasta, tai sinulla on kysyttävää aiheeseen liittyen, olethan yhteydessä tarvittaessa kuljetustiimiimme puhelimitse 044 036 6533. (valitse 1)

 

SÄÄNNÖLLINEN LOKATYÖ EHKÄISEE USEIMMITEN KALLIILTA JA IKÄVILTÄ KIINTEISTÖVAHINGOILTA

Kevät- ja kesäkausi ovat vilkkainta aikaa lokatöiden osalta. Ihmiset suuntaavat jälleen mökeilleen ja vapaa-ajan asuinnoilleen, jolloin usein myös kaivojen tyhjennys tulee ajankohtaiseksi. Kaivojen huolto on tärkeä osa kiinteistöjen ylläpitoa, jota ei tulisi unohtaa. Tilaamalla lokatyöt hyvissä ajoin välttää useimmiten ruuhkaisimmat ajat eikä kaivo pääse täyttymään yllättäen.

 

Säännölliset lokakaivon tyhjennykset varmistavat, ettei säiliö täyty yllättäen.

Näin vältytään ikäviltä ja kalliilta kiinteistövahingoilta, kuten viemärin tulvimiselta. Tyhjennämme asuinkiinteistöjen lokakaivoja tilauksesta tai säännöllisesti sopimuksen mukaan. Lokatyön tilaus kannattaa tehdä ajoissa, jolloin välttyy useimmiten ruuhkaisimmilta ajanjaksoilta. Teemme lokatyöt 5 arkipäivän sisään tilauksesta. Kiireellisestä lokatyöstä veloitamme hätätyölisän 50€.

 

TILAUSTEN TEKEMINEN JA ASIAKKUUKSIEN HOITO SÄHKÖISTEN KANAVIEN KAUTTA SÄÄSTÄÄ AIKAA

Jos asianne ei ole kiireellinen, suosittelemme käyttämään sähköisiä kanaviamme.

Voitte tilata lokatyöt sekä muita palveluitamme kotisivujemme kautta rl-palvelut.fi, sähköpostitse osoitteesta toimisto@rl-palvelut.fi. Puhelimitse palvelemme numerossa 044 036 6533 asiakaspalvelumme aukioloaikoina ma-to klo 9.00-15.00 ja pe klo 9.00-12.00.

Jos olette jo asiakkaamme, jatkossa kaikki sähköpostin kautta tulevat kaivojen ja/tai keräysvälineiden tyhjennystilaukset tehdään osoitteeseen tilaukset@rl-palvelut.fiNäin tieto saavuttaa aina ajojärjestelystä vastaavat henkilöt mahdollisimman nopeasti ja tilausten käsittelyn vasteaika on mahdollisimman lyhyt.