Ota yrityksen jätehuolto haltuun ja valjasta se voimavaraksi

Yrityksen jätehuollon toimivuuden merkki on usein se, ettei siihen tarvitse kiinnittää suurempaa huomiota. Asia hoituu välttämättömilläkin toimilla, mutta kuinka tehokkaasti?

 

Se miten yritys voi vaikuttaa omaan vastuullisuuteensa, sekä kierrättämiseen ja jätteen tehokkaaseen hyötykäyttöön, on asia mihin kannattaa kiinnittää huomiota. Nämä ovat asioita, joihin usein myös asiakkaat / kuluttajat kiinnittävät huomiota entistä enemmän palveluita valitessaan ja ostopäätöstä tehdessään. Hyvin hoidetun jätehuollon valjastaminen markkinoinnin ja myynnin työkaluksi siis kannattaa.

JÄTEHUOLLON KOKONAISUUS

Jätehuollon kokonaisuutta miettiessä ei kannata katsoa ainoastaan kertatyhjennyksen hintaa, vaan jätehuollon kokonaisuutta ja toimivuutta. Me RL-Palveluilla suunnittelemme asiakkaan jätehuollon vastuullisesti, ympäristövaikutukset huomioiden tehokkaaksi ja toimivaksi, huomioiden myös paikalliset olosuhteet. Vastuullisuus ja kestävä kehitys on iso osa arkeamme, joten asiakkaalla on yksi huoli vähemmän kuin me suunnittelemme toimivat jätehuollon kokonaisuudet. Pyrimme myös aina asiakkaalle sopivimpaan ja edullisimpaan ratkaisuun. Toimintamme pohjana on asiakkaiden toiveet, sekä ohjeet ja laatujärjestelmä.

VARMISTA JÄTTEEN VASTUULLINEN KIERRÄTYS JA KÄSITTELY

Jätteen asianmukainen lajittelu, sekä kierrätys on hoidettava oikein, jotta jäte muuttuu raaka-aineeksi ja jota voidaan käyttää kiertotaloudellisesti uudelleen – kustannuksia ja ympäristöä säästäen. Uuden jätelain mukanaan tuomat vaatimukset, sekä vaatimukset täyttävän raportoinnin on oltava kunnossa. Saat meiltä aina lain mukaiset tarvittavat dokumentit meidän toteuttamista jätehuollon toiminnoista. Kun jätejakeet kierrätetään asianmukaisesti, nousee yrityksen kierrätysaste ja useimmiten saavutetaan myös säästöjä jätehuollon kustannuksissa, kun esim. poltettavan jätteen määrä laskee.

PAIKALLISUUS

Paikallisena toimijana joustavuus, nopeus, luotettavuus, vastuullisuus, sekä tietenkin asiakaslähtöinen palvelu ovat toimintamme keskiössä RL-Palveluilla. Suunnittelemme toimintamme huomioiden ympäristön mm. ajoreiteissämme ja kalustomme päästöissä, sekä suosimme laadukkaita työvälineitä ja tarvikkeita. Käytämme lisäksi kalustossamme uusiutuvia polttoaineita, kuten HVO-dieseliä ja biokaasua.

Ota siis kaikki hyöty irti omasta jätehuollostasi!

 

Toimitamme yrityksille kokonaisvaltaiset jätehuollon palvelut Etelä-Savon alueella.

Tutustu palveluihimme kotisivuillamme. Pyydä tarjous ja/tai tee tilaus kätevästi suoraan kotisivuiltamme, vaikka mökkilaiturilta käsin. Timanttiset tiimipelaajamme tavoitat myös puhelimitse.

 

Hoidetaan teidänkin yrityksen jätehuollon asiat kerralla kuntoon!

 

RL-Palvelut, puhtaasti paikallinen – Inspiraationa vastuullinen huominen!