Tapahtumien jätehuolto

Tapahtumien jätehuolto

Meiltä löytyy hyvin tietoa astioiden mitoituksesta sekä vinkkejä käytännön järjestelyistä

Suunnitellaan yhteistyössä ympäristövastuullinen tapahtuma

Tapahtuman jätehuolto riippuu aina yleisömäärästä, tapahtumapaikasta ja tapahtuman yksityiskohdista. Meiltä löytyy hyvin tietoa astioiden mitoituksesta sekä vinkkejä käytännön järjestelyistä.

Tapahtumien jätehuollon suunnittelussa lähtökohtana on aina se, että jätteen kierrättäminen on parempi vaihtoehto kuin sekajäte. Vielä parempi tavoite on se, että jätettä syntyy mahdollisimman vähän.

Jätehuollon oikea mitoitus on tärkeää kustannusten kannalta. Tapahtuman osallistujat huomaavat ja arvostavat hyvin suunniteltua ja toimivaa jätehuoltoa. Suurin osa meistä jo lajittelee jätteet kotonaan – kun lajittelu tehdään tapahtumassa helpoksi, hyviä tapoja on helppo noudattaa. 

Etenkin siistit ja toimivat vessat ovat tärkeä osa elämystä. Meiltä löytyvät tapahtumaan kuin tapahtumaan sopivat puhtaat, hajuttomat, vessapapereilla varustetut vuokrawessat, joissa ilkeää istuskella. Lisäksi tarjoamme muut jätehuollon välineet ja monipuoliset, ympäristöystävälliset siivouspalvelut.

Lähes kaikista tapahtumista jää vaarallista jätettä. Opastamme tapahtumajärjestäjiä ongelmajätteen asianmukaisessa hävittämisessä – meiltä myös jätteen nouto ja vastaanotto!