Suursiivous

Teemme asiakkaillemme kertaluonteisia suursiivoustöitä.

Kaikki tilat vaativat ylläpitosiivouksen lisäksi säännöllisiä, tilatyypin mukaisia ja oikein suunniteltuja, perusteellisia suursiivouksia.
Teemme asiakkaillemme kertaluonteisia suursiivoustöitä. Voimme myös laatia kokonaisvaltaisen siivoussuunnitelman, jossa kartoitamme ja suunnittelemme suursiivoukset vuositasolla. Näin asiakas tietää etukäteen milloin mitäkin toimenpidettä tarvitaan ja tämä mahdollistaa siivousbudjetin suunnittelun.

Säännöllisellä tilojen suursiivouksella ennaltaehkäistään materiaalien kulumista ja pidennetään niiden käyttöikää.

SUURSIIVOUSPALVELUITAMME:

 • ikkunoiden pesut
 • lattioiden peruspesu ja vahaus
 • tekstiilipintaisten huonekalujen pesut
 • kokolattiamattojen pesut
 • perussiivoukset
 • yläpölyjen poisto
 • pesutilojen tehopuhdistus

Pyydä tarjous  Toimistosiivous

  Me pidämme huolen siitä, että asiakkaamme voivat nauttia raikkaista, puhtaista ja hygieenisistä toimistotiloista – Asiakkaana ostat meiltä puhtautta!

  Puhdas työympäristö lisää työhyvinvointia, -viihtyvyyttä ja –tuottavuutta. Puhtaus on arvo, joka kertoo välittämisestä – myös asiakkaille.

  Kun panostat puhtaaseen työympäristöön, panostat työntekijöiden hyvinvointiin ja terveyteen sekä mahdollistat tehokkaamman työskentelyn.

  Myymäläsiivous

  Myymälätilojen siisteys on asiakkaan silmissä yksi tärkeimpiä kriteerejä myymälää valittaessa. Me saavutamme kaupan toiminnalle edustavan, sekä asiakkaille asiakaselämystä vahvistavan puhtaustason.

  Porrassiivous

  Huolehdimme, että taloyhtiöiden tilat ovat puhtaat, siistit, viihtyisät, sekä fyysisesti turvalliset. Havainnoimme myös korjausta vaativia kohteita tai muita tilojen puutteita ja raportoimme niistä asiakkaalle.