Tietosuoja-astiat

Huolehdimme tallenteiden tuhoamisesta asianmukaisesti ja vastuullisesti.

Tilaa käyttöösi tietoturva-astia, joka on varustettu lukittavalla kannella. Toimitamme käyttöösi sopivan kokoisen tietosuoja-astian (140–660 litraa).

Huolehdimme paperiarkistojen, kalvojen, nauhojen, levykkeiden ja kovalevyjen tuhoamisen, asiakkaan toivomusten mukaisesti joko kertanoudolla tai tuomalla asiakkaan tiloihin tuhottavalle materiaalille keräysastian.

Tarvetta tietosuoja-astian jatkuvaan käyttöön? Kauttamme saat myös tuhottavien papereiden astiat vuokralle.

Kysy lisää tai jätä tarjouspyyntö.

Pyydä tarjous  Mikä on tietosuojamateriaalia?

  Kaikki dokumentit, jotka sisältävät henkilötietoja tai liiketoiminnallisesti luottamuksellista tietoa. Esim. laskut, muistiinpanot, markkinointisuunnitelmat, raportit, tositteet, sopimukset, palkkatiedot, työntekijöiden ja asiakkaiden henkilörekisteritiedot. Monet muut tulostetut tai sähköiset liiketoiminnan tiedot, jotka sisältävät organisaation toimintaan, asiakkaisiin, työntekijöihin tai yhteistyökumppaneihin liittyviä luottamuksellisia tietoja. Tiivistetysti: Kaikki tiedot, jotka eivät ole tarkoitettu ulkopuolisille tai kolmansille osapuolille.

  Kerää luottamukselliset paperit turvaan heti

  Luottamuksellisia papereita ei ole turvallista jättää lojumaan työpöydille tai kopiohuoneeseen. Helpointa ja turvallisinta on kerätä ne saman tien tietosuoja-astioihin. Arkaluontoisten papereiden tuhoaminen on syytä hoitaa tarkasti ja huolellisesti, sillä yksikin tavalliseen paperinkeräysroskikseen joutunut luottamuksellinen paperi voi aiheuttaa yrityksellesi merkittävän turvallisuusriskin. Asianmukaisten keräysvälineiden ja tietoturvapalveluiden käyttäminen varmistaa, ettei sinun yrityksellesi tai organisaatiollesi tapahdu tietovuotoja tai vahinkoja käytöstä poistetun tiedon hallinnassa.

  Mihin tuhottavat paperit päätyvät?

  Paperit murskataan ja silputaan täysin tunnistamattomaksi paperimassaksi, jonka jälkeen se kierrätetään paperiteollisuuden hyödynnettäväksi. Palvelumme on siis ympäristöystävällinen ja turvallinen. Toimitamme tuhotusta materiaalista asiakkaallemme aina tuhoamistodistuksen ja tuhoamistodistuksen yksityiskohdat ovat räätälöitävissä asiakkaan tarpeen mukaan.