Ekologinen siivous

Ekologista siivouspalvelua.

Me siivotaan ja hyvin siivotaankin – sekä kotona että toimistossa, ympäristöystävällisesti.

Tarjoamme ammattitaitoista ja kokonaisvaltaista siivouspalvelua, joka sopii kaikkiin tiloihin – niin perinteisiin kotitalouksiin kuin monenlaisiin toimitiloihin.

Perusteellinen siivous

Käymme huolellisesti läpi kaikki kohteemme, olivatpa ne sitten koteja tai toimistoja. Teemme tarvittavat puhdistustoimenpiteet ja valmistelemme tilat puhtaan ja terveellisen elämisen ja työskentelyn varmistamiseksi – kaikille sopivaksi.

Kemikaaliton menetelmä

Käytämme kemikaalitonta kuivahöyrypesuria, joka on erittäin tehokas ja ympäristöystävällinen vaihtoehto. Näin varmistamme hygieenisen puhtauden ilman haitallisia kemikaaleja, sopien erinomaisesti niin kotien kuin toimistojenkin siivoukseen.

Korkeapaineinen höyrypuhdistus

Thermostar-kuivahöyrypesurimme tuottaa kuumaa höyryä, joka puhdistaa ja desinfioi tehokkaasti kaikki pinnat. Se on ihanteellinen ratkaisu jokaiseen kotiin ja työpaikkaan, tarjoten erityistä hyötyä myös terveydenhuollon, ruokakaupan ja muiden erikoistilojen siivouksessa.

Monipuolinen käyttöalue

Thermostar soveltuu loistavasti niin kotien kuin eri toimialojen toimitiloihin – terveydenhuollosta hotelleihin ja ravintoloista kylpylöihin. Sen monipuolisuus tekee siitä täydellisen valinnan kaikenlaisiin siivoustarpeisiin.

Ympäristöystävällinen ja tehokas siivousratkaisu

Thermostar-kuivahöyrypesurimme tarjoaa korkealaatuista ja ympäristöystävällistä siivouspalvelua, joka takaa puhtaan ja terveellisen ympäristön kaikille asiakkaillemme, olipa kyse sitten kodista tai toimistosta. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!