Kotisiivous

Kotisiivous

Meiltä saat puhtaasti parasta palvelua

Sillä siisti kotityö

Kun kerrot meille toiveesi, ammattilaisemme tietävät mitä siivoukseen kannattaa sisällyttää, kuinka siivous tehdään, ja kauanko siihen menee aikaa. Sinä ostat puhtautta – meiltä saat puhtaasti parasta palvelua. Olipa sitten kyseessä saunan pesu, muuttosiivous, tekstiilien puhdistus, ikkunanpesu, lattioiden vahaus, yläpölyt, keittiön tehopuhdistus, hajulukon tai lattiakaivon puhdistus. Töissä tai kotona. Hoidamme minkä tahansa kotityön, jota et halua itse hoitaa.

Siivoamme myös vapaa-ajan asuntoja lomakuntoon. Ota meihin yhteyttä, niin voit laskeutua mökin rauhaan ilman siivoushuolia!

Muista kotitalousvähennys!

Voit hyödyntää kotitalousvähennystä ostaessasi kotityöpalveluja. Muista, että saat vähennyksen myös silloin, kun ostat siivouksen jollekin toiselle – vaikka äitikullalle tai isäukolle!

Verottaja on määritellyt kotitalousvähennyksen suuruudeksi 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta vuodelle 2020. Suurin kalenterivuoden 2020 verotuksessa palautuva summa on 2250 euroa. Verottajan sivuilta löydät myös listan kotitalousvähennykseen oikeuttavista töistä (www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys), joita ovat mm. asunnon ja vapaa-ajan asunnon siivous, muuttosiivous (vanha ja uusi asunto), piha-alueen ja puutarhan hoito esim. haravointi tai lumityöt, pyykinpesu, silitys ja muu vaatehuolto, kukkien kastelu, ruuanlaitto sekä uusien huonekalujen kokoaminen.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä Usein kysyttyä-sivuiltamme