Kotisiivous

Kotisiivous

Meiltä saat puhtaasti parasta palvelua

Sillä siisti kotityö

Kun kerrot meille toiveesi, ammattilaisemme tietävät mitä siivoukseen kannattaa sisällyttää, kuinka siivous tehdään, ja kauanko siihen menee aikaa. Sinä ostat puhtautta – meiltä saat puhtaasti parasta palvelua. Olipa sitten kyseessä saunan pesu, muuttosiivous, tekstiilien puhdistus, ikkunanpesu, lattioiden vahaus, yläpölyt, keittiön tehopuhdistus, hajulukon tai lattiakaivon puhdistus. Töissä tai kotona. Hoidamme minkä tahansa kotityön, jota et halua itse hoitaa.

Siivoamme myös vapaa-ajan asuntoja lomakuntoon. Ota meihin yhteyttä, niin voit laskeutua mökin rauhaan ilman siivoushuolia!

Kausisiivous tekee juhlan

Valmistele kotisi juhlaan! Meiltä saat siivouspalvelut vuoden tärkeimpiin hetkiin, jolloin voit itse ottaa niistä kaiken ilon irti – ilman siivouksen aiheuttamaa stressiä. Joulusiivous, yksittäinen juhlasiivous tai vaikkapa kevätsiivous puhdistavat kotisi halutessasi jokaista nurkkaa myöten.

Avaa kotisi ovi joululle – tilaa joulusiivous meiltä! Valmistelemme puolestasi joulun ihanat löylyhetket saunan pesulla ja lisäämme kotiisi joulun tuntua vaikkapa jouluverhot vaihtamalla. Pyyhkäisemme pölyt hankalistakin kolkista ja puhdistamme uunin odottamaan jouluruokien valmistamista. Kerro vain meille, millaiset siivouspalvelut tekevät juuri sinulle joulun, me toteutamme ne.

Muista kotitalousvähennys!

Voit hyödyntää kotitalousvähennystä ostaessasi kotityöpalveluja. Muista, että saat vähennyksen myös silloin, kun ostat siivouksen jollekin toiselle – vaikka äitikullalle tai isäukolle!

Verottaja on määritellyt kotitalousvähennyksen suuruudeksi 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta vuodelle 2021. Suurin kalenterivuoden 2021 verotuksessa palautuva summa on 2250 euroa. Omavastuu on 100€.

Verottaja on määritellyt vuosille 2022-2023 kotitalousvähennyksen suuruudeksi 60 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta, jos työ on ostettu yritykseltä. Vuosien 2022-2023 kotitalousvähennyksen korotus on määräaikainen. Kotitalousvähennyksen maksimi nousee 2250 eurosta 3 500 euroon henkilöltä. Omavastuu on 100 euroa vuodessa henkilöltä. Verottajan sivuilta löydät myös listan kotitalousvähennykseen oikeuttavista töistä (www.vero.fi), joita ovat mm. asunnon ja vapaa-ajan asunnon siivous, muuttosiivous (vanha ja uusi asunto), piha-alueen ja puutarhan hoito esim. haravointi tai lumityöt, pyykinpesu, silitys ja muu vaatehuolto, kukkien kastelu, ruuanlaitto sekä uusien huonekalujen kokoaminen.

Lue lisää siivous- ja kotityöpalveluistamme täältä.