Mökkisiivous

Mökkisiivous

Haluatko mökkiisi puhtaat pinnat ja raikkaan tuoksun? Anna meidän hoitaa ne puolestasi.

Kutsu puhtaus mökille

Tilaa mökkisiivous kätevästi ja helposti paikallisilta mökkisiivouksen spesialisteilta – meiltä!

Me imuroimme lattiat, pesemme ikkunat, pyyhimme pinnat, tuuletamme matot ja puhdistamme saunatilat. Tarvittaessa viemme myös pihajätteet tai muun turhan roinan vaihtolavalla kierrätykseen.

Olipa siivouksen tarpeesi suuri tai pieni, me hoidamme homman varmalla osaamisella ja kokemuksella, ammattikäyttöön tarkoitetuilla välineillä ja aineilla. Koska teemme tätä työk­semme, siivouksen vauhti on ripeää ja jälki priimaa. Pyydä ilmainen hinta-arvio mökkisiivouksesta – ammattilaisemme tietävät mitä siivoukseen kannattaa sisällyttää, kuinka siivous tehdään, ja kauanko siihen menee.

Muista kotitalousvähennys!

Voit hyödyntää kotitalousvähennystä ostaessasi kotityöpalveluja. Muista, että saat vähennyksen myös silloin, kun ostat siivouksen jollekin toiselle – vaikka äitikullalle tai isäukolle!

Verottaja on määritellyt kotitalousvähennyksen suuruudeksi 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta vuodelle 2020. Suurin kalenterivuoden 2020 verotuksessa palautuva summa on 2250 euroa. Verottajan sivuilta löydät myös listan kotitalousvähennykseen oikeuttavista töistä (www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys), joita ovat mm. asunnon ja vapaa-ajan asunnon siivous, muuttosiivous (vanha ja uusi asunto), piha-alueen ja puutarhan hoito esim. haravointi tai lumityöt, pyykinpesu, silitys ja muu vaatehuolto, kukkien kastelu, ruuanlaitto sekä uusien huonekalujen kokoaminen.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä Usein kysyttyä-sivuiltamme