Muuttosiivous

Muuttosiivous

Tee muuttamisesta helpompaa ja mukavampaa – me siivoamme vanhan ja uuden kodin huolellisesti

Voit keskittyä tavaroiden purkamiseen ja paikalleen laittoon. Ja mikäs sen parempaa, kuin tehdä uuteen kotiin siivoussopimus.

Pyydä ilmainen hinta-arvio muuttosiivouksesta – ammattilaisemme tietävät mitä siivoukseen kannattaa sisällyttää, kuinka siivous tehdään ja kauanko siihen menee aikaa.

Vuokranantajilla on usein tiukatkin siivousvaatimukset ja niitä on syytä noudattaa, jotta asunnon luovuttaminen sujuu ongelmitta eikä vuokravakuuden palautuksen kanssa tule ongelmia. 

Sijoitusasuntosi arvo säilyy, kun käytät vuokralaisen vaihtuessa siivouspalvelua.

Muista, että taloyhtiön jätesäiliöt ovat talousjätettä, eivät muuttojätettä varten. Hoidamme myös tilauksesta muuttojätteet pois.

Muista kotitalousvähennys!

Voit hyödyntää kotitalousvähennystä ostaessasi kotityöpalveluja.Verottaja on määritellyt kotitalousvähennyksen suuruudeksi 40 % arvonlisäverollisesta työn osuudesta vuodelle 2020. Suurin kalenterivuoden 2020 verotuksessa palautuva summa on 2250 euroa. Verottajan sivuilta löydät myös listan kotitalousvähennykseen oikeuttavista töistä (www.vero.fi/fi-FI/Henkiloasiakkaat/Kotitalousvahennys), joita ovat mm. asunnon ja vapaa-ajan asunnon siivous, muuttosiivous (vanha ja uusi asunto), piha-alueen ja puutarhan hoito esim. haravointi tai lumityöt, pyykinpesu, silitys ja muu vaatehuolto, kukkien kastelu, ruuanlaitto sekä uusien huonekalujen kokoaminen.

Lue lisää kotitalousvähennyksestä Usein kysyttyä-sivuiltamme

Katso myös