Tapahtumien jätehuolto

Suunnitellaan yhteistyössä ympäristövastuullinen tapahtuma

Hyvin suunniteltu ja toteutettu jätehuolto takaa kävijälle elämyksen, helpottaa tapahtumajärjestäjän työtä ja on ystävällinen myös ympäristölle.

Tapahtuman jätehuollon järjestelyt riippuvat yleisömäärästä, tapahtumapaikasta ja tapahtuman yksityiskohdista. Meiltä löytyy tietoa mitoituksesta sekä vinkkejä käytännön järjestelyihin – pystymme toimittamaan kokonaisvaltaiset ratkaisut erilaisille tapahtumille.

Tapahtumien jätehuollon suunnittelussa lähtökohtana on aina se, että jätteen kierrättäminen on parempi vaihtoehto kuin sekajäte. Vielä isompi tavoite on se, että jätettä syntyy mahdollisimman vähän.

Jätehuollon oikea mitoitus on tärkeää kustannusten kannalta. Tapahtuman osallistujat huomaavat ja arvostavat hyvin suunniteltua ja toimivaa jätehuoltoa. Suurin osa meistä jo lajittelee jätteet kotonaan – kun lajittelu tehdään tapahtumassa helpoksi, hyviä tapoja on helppo noudattaa.

Etenkin siistit ja toimivat vessat ovat tärkeä osa elämystä. Meiltä löytyvät tapahtumaan kuin tapahtumaan sopivat puhtaat, hajuttomat, vessapapereilla varustetut vuokrawessat, joissa ilkeää istuskella. Lisäksi tarjoamme muut jätehuollon välineet ja monipuoliset, ympäristöystävälliset siivouspalvelut.

Lähes kaikista tapahtumista jää vaarallista jätettä.

Yksikään tapahtuma ei onnistuisi ilman hyvin suunniteltua ja toimivaa jätehuoltoa. Tapahtumajärjestäjälle tuo lisäarvoa se, että jätehuollon palveluun pystyy luottamaan.

Opastamme tapahtumajärjestäjiä ongelmajätteen asianmukaisessa hävittämisessä – meiltä myös jätteen nouto ja vastaanotto!

Pyydä tarjous