Siivouspalvelut yrityksille

Asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaan, vastuullisesti ja ekologisesti.

Puhdas työympäristö lisää työhyvinvointia, -viihtyvyyttä ja –tuottavuutta

Ylläpitosiivous on säännöllisesti suoritettavaa siivousta, jonka avulla pyritään säilyttämään ennalta määritelty puhtaustaso. Säännöllinen ylläpitosiivous on ekologisempi, kun sitä vertaa pidemmän aikaa pinttyneiden tilojen puhdistamiseen. Pienemmän hiilijalanjäljen ja ekologisen tehokkuuden takaavat osaava henkilöstömme, hyvä työmotivaatio ja jatkuva koulutus.

Uusia ekologisia innovaatioita ja työmenetelmiä hyödyntämällä pystymme konkreettisella tasolla hiilijalanjälkiä pienentäviin tekoihin, kuten pidentämään materiaalien käyttöikää. Ylläpidämme työn laatutason ammattitaitoisen henkilöstömme, sekä ammattikäyttöön suunniteltujen aineiden, välineiden ja koneiden avulla. Seuraamme myös työmme laatua tekemällä säännöllisiä laatukierroksia asiakkaidemme tiloissa.

Räätälöimme ylläpitosiivouksen asiakkaan tarpeiden ja puhtaana pidettävien tilojen ja niiden materiaalien mukaan, kartoittamalla palvelutarpeen toiveineen yhdessä asiakkaan kanssa.

Pyydä tarjous  Toimistosiivous

  Me pidämme huolen siitä, että asiakkaamme voivat nauttia raikkaista, puhtaista ja hygieenisistä toimistotiloista – Asiakkaana ostat meiltä puhtautta!

  Puhdas työympäristö lisää työhyvinvointia, -viihtyvyyttä ja –tuottavuutta. Puhtaus on arvo, joka kertoo välittämisestä – myös asiakkaille.

  Kun panostat puhtaaseen työympäristöön, panostat työntekijöiden hyvinvointiin ja terveyteen sekä mahdollistat tehokkaamman työskentelyn.

  Myymäläsiivous

  Myymälätilojen siisteys on asiakkaan silmissä yksi tärkeimpiä kriteerejä myymälää valittaessa. Me saavutamme kaupan toiminnalle edustavan, sekä asiakkaille asiakaselämystä vahvistavan puhtaustason.

  Porrassiivous

  Huolehdimme, että taloyhtiöiden tilat ovat puhtaat, siistit, viihtyisät, sekä fyysisesti turvalliset. Havainnoimme myös korjausta vaativia kohteita tai muita tilojen puutteita ja raportoimme niistä asiakkaalle.